Testo

 

Smart Phone + Smart Probes = Smart Work

Testo esittelee kokonaan uuden sarjan Bluetooth -aplikaatiolla toimivia SmartProbe -antureita. Anturit ja mittalaitteet toimivat itsenäisesti suoraan älypuhelimen tai tabletin kautta, jolloin käyttö ja raportointi nousee aivan uudelle tasolle. Jokainen anturi on suunniteltu omaan spesifiin tarkoitukseensa mittaamaan lämpötilaa, kosteutta, painetta tai virtausta.

Bluetooth -aplikaatiolla toimii jo lukuisia muitakin Teston mittalaitteita. Uutuuksina esimerkiksi ilmamäärämittari t420, savukaasuanalysaattori t330i ja kylmälaitemittarit t550 ja t557.

Aplikaatiot ovat vapaasti ladattavissa Google Play -kaupasta tai App Storesta:

Google Play
App Store

Tee työsi älykkäästi, nopeasti ja varmasti – Testo SmartProbes

 

Testo AG

Lenzkirchissä Saksassa päämajaansa pitävä Testo AG on maailman johtava kannettavien mittauslaitteiden valmistaja ja kehittäjä. Maailmanlaajuisesti lähes 2500 henkilöä työskentelee päivittäin tutkimuksen, tuotekehityksen, tuotannon ja markkinoinnin parissa päämääränään kehittää innovatiivisia mittausvälineitä asiakkaillemme. Mittauslaitteemme palvelevat ammattilaisia laajalla sektorilla teollisuuden ja energian päästömittauksessa, elintarviketeollisuuden omavalvonnassa sekä ilmastointi- ja rakennustekniikan alalla.

Vuonna 2012 Testo saavutti yli 221 miljoonan euron liikevaihdon. Tämän mahdollistaa asiantunteva ja motivoitunut henkilökunta sekä voimakas, pitkäjänteinen panostus tuotekehitykseen ja tutkimukseen. Testo sijoittaa noin 10 prosenttia liikevaihdosta takaisin tutkimukseen ja tuotekehitykseen taatakseen pitkäjänteisen kehitystyön ja markkinoiden parhaat ammattilaisen mittauslaitteet.

30 tytäryhtiötä ja yli 80 edustajaa maailmanlaajuisesti palvelevat viidellä mantereella ja muodostavat Testosta maailmanlaajuisen valmistajan ja ammattilaisen valinnan.

www.testo.org/company